Vihdoinkin !

Heppafarmarin Sigrid “Sikke”

Ensimmäinen näyttelypäivä sekä omistajalle että koiralle. Kävimme Sikken kanssa Salon KR näyttelyssä 8.6.24 mukana oli myös Siiri omistajansa kanssa.

Tuloksena Siirille JUN H ja Sikkelle NUO EH 2.

Sikke esiintyi yli odotusten kehässä, esitin Sikken itse. Meillä on ollut melkoinen harjoittelu takana, kun tämä oli tosiaan toinen kerta kun itse edes kävin näyttelypaikalla 🙂 Takana on monta harjoittelu kertaa treeneissä sekä totuttelua vieraisiin paikkoihin niin että hälinässäkin suoritetaan omaa tehtävää keskittyen. Olemme käyneet myös muutamissa Mätsäreissä (Match Show) ja siellä viimeinen kerta alkoi jo sujua. Alkuun oli siis melko hankalaa, kun ei itselläkään ollut oikein käsitystä mitä tehdä. Voin todeta tämän tuloksen olevan meillä Sikken kanssa “voitettu EH”. Lisätreeniä näyttelyyn vielä tarvitaan ja kyllä laji on hiukan meitä alkanut “koukuttamaan” !

“Siiri” Heppafarmarin Siri ja “Sikke” Heppafarmarin Sigrid. Yhteiskuvaa emme heistä saaneet emmekä tilanteesta selvittyämmä enää ymmärtäneet ottaa edes pönötys kuvaa. Jäi siis jotain lisä suoritettavaa ensi kertaan silläkin saralla.

Samankaltaiset artikkelit